La teva relació de parella va començar com una meravellosa història d’amor, però sense adonar-te la felicitat d’antany s’ha esvaït completament.

El respecte i la comprensió han donat pas a discussions constants.

És com si tu i la teva parella visquéssiu completament aïllats l’u de l’altre.

Com ha pogut ocórrer?

El primer és comprendre que les relacions són alguna cosa important en les nostres vides, al cap i a la fi els éssers humans som éssers socials.

Hi ha estudis que indiquen que la manca que pitjor porta una persona no és la falta d’aliment sinó la falta de contacte amb un altre ésser viu amb el qual pugui interaccionar i comunicar-se.

Per tant les relacions de parella toquen una part de nosaltres molt sensible i directament vinculada amb l’autoestima.

El procés de deterioració d’una relació de parella té múltiples causes, i en molts casos, tendeix a semblar que tot sorgeix de forma sobtada precisament perquè es tracta d’un procés gradual i constant.

  • Monotonia
  • Diferents motivacions o objectius
  • Falta de compromís
  • Mentides
  • Infidelitat
  • Grans canvis en la vida d’una de les dues persones
  • Malaltia

Són solament algunes d’aquestes causes, per sobre de les quals apareix una altra que afecta a la majoria de les parelles la relació de les quals s’ha deteriorat; la comunicació.

A nivell verbal i no verbal, ja que està demostrat que el 60% del que comuniquem és no verbal i és el tipus de comunicació en el qual és més difícil mentir.

A més, en les relacions sempre estan en joc multitud d’interessos, per exemple, relacions de poder, dificultats per comunicar els nostres desitjos, sentir-nos utilitzats o no sentir-nos cuidats.

Per tant, molts d’aquests problemes de relació tenen a veure amb la dificultat per comunicar de forma tranquil·la nostres opinions i els nostres desitjos, sense intentar posar-nos en un paper de víctima o agressiu.

EL NOSTRE TRACTAMENT

1- T’ajudarem a aclarir quines són les dificultats que t’han portat fins a la situació actual.

2- Aprendràs eines amb les quals afrontar els problemes existents en la teva relació.

3- El teu entorn (parella i/o família) es veurà beneficiat de les millores, ja que aquesta teràpia es pot realitzar de forma individual o bé amb altres membres de la família, segons les característiques del problema que es presenta.

Escriu-nos, podem ajudarte.